GuidesOversigt

3 sexede Valentine’s dates

Mangler du inspiration til årets mest romantiske dag, der venter lige om hjørnet? Fortvivl ej! Her får du tre bud på, hvordan du giver dit hjertes udkårne en fræk og uforglemmelig Valentinsdag – og nat – i kærligheden og intimitetens tegn.

Pirrende parmiddag

Valentine’s Day handler om flirt, forførelse og erotik. Flyt ud af soveværelset og forlæng den sexet optakt ved at tage på restaurant, hvor I kan sidde og sende hinanden hede blikke i stearinlysets skær over en lækker tre-retters menu. Pep oplevelsen op med et kinky twist: Lad hende bære et Sinful opladeligt fjernbetjent vibrator æg og giv ham kontrollen – bogstaveligt talt. Mens I sidder og nyder maden, kan han nemlig styre vibrationsstyrken fra sin bukselomme ved hjælp af fjernbetjeningens knapper, så den sender små pirrende og stimulerende ”stød” gennem hendes krop. I kommer med garanti lynhurtigt igennem de første to retter, så I kan skynde jer hjem og indtage ”desserten” i mere private omgivelser.

Romantisk massage

Findes der noget bedre, end at blive nusset af den, du elsker? Køb noget frækt undertøj til valentins dag, skru godt op for varmen i soveværelset, dæk sengen med rosenblade, klæd hinanden langsomt af og tænd en masse stearinlys. Fodre hinanden med klassiske lækkerier som jordbær, chokolade og iskolde bobler, mens I nyder at være nøgne sammen. Åbn en delikat Kaerlig økologisk massageolie, der kan bruges på hele kroppen – også intimt – hæld den ud over hinanden og fordel den med bløde og blide bevægelser. Husk at give din partners bryster, balder og øvrige erogene zoner lidt ekstra opmærksomhed. Mærk den fornyede intimitet mellem jer og overgiv jer til sidst til jeres lyst.

Erotisk brætspil

Skift Trivial Pursuit ud med et erotisk spil – eksempelvis Monogamy – der giver jer en masse spændende, morsomme og ikke mindst sexede udfordringer, der kan åbne op for nye sider af jeres egen og hinandens seksualitet, som I kan udforske sammen. Vinderen vælger hvilken fantasi, der skal opfyldes, men hvem siger, der ikke er mulighed for omkamp? Et erotisk spil vil helt sikkert give jer mange mindeværdige Valen-times sammen i fremtiden.

Vil du gerne have endnu mere inspiration til den perfekte date på årets mest romantiske dag, så finder du masser af aktuelle Valentinsdag tilbud på Sinful.dk.